U organizaciji Saveza za športski ribolov na moru Istarske županije Sportsko ribolovno društvo "Adria" iz Labina je 10. svibnja bilo domaćin Međuopćinskog prvenstva istočne Istre za kategoriju Seniorka štap obala. Održano je u uvali Tunarica, a sudjelovalo je 12 seniorki iz klubova "Delfin" Pula, "Plomin" Plomin te domaćina "Adrije" Labin. Riječ je o kvalifikacijskom natjecanju za nastup na županijskom prvenstvu.

U pojedinačnoj konkurenciji najbolji ulov ostvarila je Sanja Mitar Vlašić iz "Delfina" - 669 bodova, odnosno grama ulovljene ribe. Drugo mjesto pripalo je Neveni Šiljeg iz „Adrije“ s 384 boda, a treće Radojki Podobnik iz „Delfina“ s 368 bodova. Naša treća seniorka Mileva Nišević zauzela je 8. mjesto.

U ekipnom plasmanu najuspješnija je bila ekipa „Delfina“ u sastavu Sanja Mitar Vlašić i Radojka Podobnik, druga je ekipa „Plomina“ u sastavu Višnjica Bakija i Marija Horvat, a treća ekipa „Adrije“ u sastavu Nevena Šiljeg i Ljerka Vukelić. 

U organizaciji DSRŠAV "Galeb"iz Raše, istoga dana u Rapcu je održano  Međuopćinsko prvenstvo istočne Istre za kategoriju seniori štap obala. Na natjecanju je sudjelovalo 16 seniora iz klubova  Delfin-Pula, Uljanik-Pula, Adria-Labin i Galeb-Raša.

Prvo mjesto osvojio je Serđo Ružić iz „Galeba“, drugi je bio Ile Karanfilov iz „Uljanika“, a treći njegov klupski kolega Osman Tabaković. Naši seniori Dragan Božić i Loren Kvaternik zauzeli su 6. odnosno 8.mjesto.

U ekipnom plasmanu pobijedili su seniori „Uljanika“  iz Pule  Ile Karanfilov i Osman Tabaković, drugi su bili Serđo Ružić i Đani Vlačić iz "Galeba", a treći Dragan Božić i Loren Kvaternik iz "Delfina" Pula.

U 5 sati ribolova ukupno je ulovljeno 82 važećih primjeraka ribe ukupne težine 5.703 grama.

 Sve ostale slike su u FOTOGALERIJI >>>

C2 Radojka Podobnik na svojoj poziciji na molu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MO seniorke 009 Ekipe Delfina seniori i seniorke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC 0479

 Pobjedničke ekipe seniora sa sucima