U organizaciji Saveza za športski ribolov na moru Istarske županije i domaćina Društva športova na moru "Koromačno", 24. svibnja je u akvatoriju Koromačna održano Međuopćinsko prvenstvo u sportskom ribolovu iz usidrene brodice za kategoriju mlađih od 21 godine.

Nakon petosatnog nadmetanja najuspješniji u pojedinačnoj konkurenciji bio je Dilan Mileta iz raškog „Galeba“, drugo i treće mjesto zauzeli u Adrian Ambrožič i Žan Žak Žmak iz pulskog „Delfina“, a četvrti i peti članovi „Galeba“ Nino Štucin i Karlo Štucin. U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto pripalo je Dilanu Mileti i Ninu Štucinu iz „Galeba“, drugo Adrianu Ambrožiču i Žan Žak Žmaku iz „Delfina“, a treće Karlu Štucinu iz „Galeba“. Ukupno je ulovljeno 85 riba odnosno 8.633 grama a najveći primjerak ulovio je Dilan Mileta, oradu od 383 grama.  Glavni sudac natjecanja bio je Vinicio Cavenago a delegat Saveza Željko Kiršić.

U Pomeru je isti dan KŠR „Puč“ Pomer bio domaćin MO prvenstva za seniore štapom iz brodice. Za Delfin su nastupila 6 natjecatelja koji su postigli slijedeće rezultate: 3. Roberto Verbanac, 5. Valter Ivašić, 10. Nebojša Domazet, 13. Dragan Božić, 23. Darko Zajačko i 29. Ivan Dragojević. Ekipno 3. mjesto i brončane medalje osvojili su Reberto Verbanac i Nebojša Domazet, dok su Ivašić i Božić ekipno bili 4. 

 

 U21 brod

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seniori iz Pomera 

IMG 1896